HIRDETÉS

Oktatás - WoT Kézikönyv

Parancsnoki Kézikönyv, 03. Lap - A garázsban

Üdvözletem Parancsnokok! Ebben a lapban kezdünk el igazán foglalkozni a játékkal, illetve annak kisebb-nagyobb rejtelmeivel, tudnivalóival. Elsőként, amint már a címből is kiderült, egy, a World of Tanks szempontjából nagyon fontos hellyel kezdünk, melyben a csatákon kívüli időnk nagy részét töltjük majd el, vagy töltjük már most is.

Nagyon sok fontos információt tartalmaz garázsunk, hiszen mutatja kreditjeink és aranyaink számát, illetőleg számon tarthatjuk a szabad és nem szabad tapasztalatpontokat is, melyek ugyebár a páncélosok és azok moduljainak fejlesztésére használhatók. Megtalálható az adott tankhoz tartozó legénység is, melynek tagjait különböző képességekkel láthatunk el, így is segítve azt, hogy sikeresen szerepeljünk a csaták során. Nagyon fontos még megemlíteni a fogyóeszközöket és a különböző felszereléseket is. Ezek szintén kisebb-nagyobb előnyökhöz juttathatnak minket a csatamezőn. Fontos megjegyezni, hogy ez a lap nem fogja teljesen elejétől végéig leírni az egyes pontokat, hanem csak felületesen érinti azokat. Linkek lesznek elhelyezve ezeken a helyeken részletesebb leírásért, de ezeknek a lapoknak a fordítása időbe telik. :)

1. MENÜ: Egy későbbi lap fog a menüről szólni, megmutatva a beállításokat és ezek jelentését. KATT IDE.

2. A FIÓKOD

3. SZAKASZ: Egy szakaszt néhány játékos (legtöbbször 2-3) alkotja, így együtt tudnak becsatlakozni azonos meccsekbe. Érdemes figyelni arra, hogy ne legyen nagy szintkülönbség a harckocsik között, mert az sok esetben óriási hátrányhoz vezethet. Három fős szakaszoknak érdemes kipróbálni az úgynevezett WOLFPACK játékot, de erről is csak a következő lapok egyikében. KATT IDE.

4. JAVÍTÁS ÉS FELTÖLTÉS: Az elkövetkezendő lapok valamelyike részletes leírást biztosít majd erről. KATT IDE. Kép Javítás és feltöltés

5. BARÁTLISTA

6. ÜZENETEK

7. A TANKJAID

8. A KIVÁLASZTOTT HARCKOCSID

9. KÜLSŐ MEGVÁLTOZTATÁSA

10. JÁRMŰ STATISZTIKÁK: Ez a lap bővebb leírást biztosít: KATT IDE.

11. ÉRTESÍTÉSEK: Megmutatja meccseid eredményét, ha nem nézted végig azt, és hogy mennyi jutalmat kaptál érte.

12. RAKTÁR NÉZET: Megmutatja a modulokat, felszereléseket, fogyóeszközöket, de csak azokat, melyeket éppen birtokolsz. Hasznos, hiszen meg lehet tekinteni az éppen nem használatos dolgokat. Kép Raktár nézet

13. KÜLDETÉSEK: Ha ismerősek az MMO napi küldetések, ezek is hasonlók. Célokat tűznek ki, mint például „Semmisíts meg 10 önjáró löveget”, és miután ez megtörtént, jutalomban részesülsz. Ezek általában tapasztalatpontok, fogyóeszközök, kreditek.

14. LEGÉNYSÉG: Bővebb információkért KATT IDE.

15. SZOLGÁLATI FELJEGYZÉS: Megmutatja az adott fiók statisztikáit, elért teljesítményeit.

16. CSATA: Bővebb leírásért KATT IDE.

17. KÖLTHETŐ CÓKMÓKOK: Három fajta cókmók található a World of Tanks-ban. Arany, Kredit és Szabad Tapasztalat. Egyéb információkért KATT IDE.

18. FEJLESZTÉSEK: A harckocsid komponensei: (balról) löveg, torony, motor, lánctalp, rádió. KATT IDE bővebb infóért.

19. FELSZERELÉS: Passzív fejlesztések, például Álcaháló, Periszkóp. Egyesek ingyen mozgathatók tankról tankra, míg mások pénzért tehetők át másik harckocsira. További információért KATT IDE.

20. LŐSZER

21. FOGYÓESZKÖZÖK: Hasonló a Felszerelésekhez, de aktiválni kell a megfelelő gombokkal, hogy használható legyen, illetve mindegyik egyszer használható. Sima és prémium változatok is elérhetők. Bővebben: KATT IDE.

A Garázs sok mindent rejteget, de ezekre mind fény fog derülni a Parancsnoki Kézikönyv lapjai során.

 

A World Of Tanks Commander’s Guide könyv fordítása. (Ami amúgy, hamarosan kapható lesz a Wargaming Shop-ban német nyelv mellett, angolul is.)

ELŐZŐ LAP | KÖVETKEZŐ LAP

HIRDETÉS

a keresés eredménye

Fórum hozzászólások

HELP - Meghívók
2017.02.19. | zeroveritas

Szia! Kliensből nem tudsz meghívót küldeni. A worldoftanks.eu oldalon jelentkezz be, ott tudsz invit...

Felhasználói MOD-ok - 6.érzék mod készítés
2017.02.19. | zeroveritas

A 6. érzék képe könnyen cserélhető, a hanghoz bnk filet kell csinálni, ahhoz nem értek

Felhasználói MOD-ok - 6.érzék mod készítés
2017.02.19. | csallod

Sziasztok! Néhány klántaggal kiötleteltünk egy sixth sense modot(lényegében a képe és hangja változn...

HELP - Meghívók
2017.02.18. | Sloan42

Sziasztok! Egy hete játszom a játékkal, olvastam, hogy lehet meghívót küldeni barátoknak, és akkor ...

HELP - segítség kérés
2017.02.16. | skyborg

Köszönöm, de mi az a spot?

Partner oldalak


Wot Magyar Liga

http://www.simsporttv.com/

http://infestation.gportal.hu/

http://magyartank.gportal.hu/

Kopasz

Roncskutatok

WoWshungary

Xbox