HIRDETÉS

Oktatás - WoT Kézikönyv

Parancsnoki Kézikönyv, 00.Lap - Bevezetés

Üdvözlöm a kedves játékosokat/olvasókat az egész Wothungary csapat nevében! A mai napon egy olyan sorozat fog elkezdődni, mely remélhetőleg elnyeri tetszéseteket és élvezni fogjátok cikkeim olvasását. Ahogy a borítóképen látható, egy kézikönyvről lenne szó, mely lapokra van osztva (1 lap - 1 fejezet). Minden egyes lap segítségével szeretnélek titeket oktatni, illetve megosztani néhány olyan információt a játékról, amit még lehet nem hallottatok. Kezdjünk is bele! (Ennek a lapnak még semmilyen oktató szerepe nincsen, ez csak egy bevezető, bemutatkozás.)

 

A 0. lapban, ha megengeditek, szeretnék egy kicsit magamról beszélni: miként ismertem meg a játékot, mik a tapasztalataim vele kapcsolatosan, illetőleg hogyan is keveredtem ide a Wothungary-ba. Annyit tudni illik rólam, hogy mindig is imádtam a 2. világháborús játékokat. Kedvenceim a Company Of Heroes, Heroes & Generals játékok, illetve néhány éve már a World of Tanks is, hiszen a harckocsik világa, mindig is jobban vonzott ezekben a programokban, mint a sima gyalogság. A játékról egészen addig nem hallottam, míg egyik osztálytársam meg nem érdeklődte, hogy ismerem-e a játékot, játszok-e vele. Nemmel válaszoltam, de ez teljesen érdektelen volt, hiszen mire kimondtam a választ, addigra már a TOG II-esek világában találtam magam. Elmondta addigi legviccesebb meccsét, ahol egy szakasznyi brit kolbásszal nézett szembe. Csak álltam ott, mint egy cölöp, és hallgattam a történetet. Mikor ennek végére ért, érkezett felém a kérdés: Ismered a TOG II-őt egyáltalán? Hülyén néztem rá, és mire kiejtettem volna a már használt nemet, mondogatta, hogy töltsem le a játékot, mert nagyon jó, én is élvezni fogom. Ez volt az a pillanat, mikor elkezdődött egy olyan történet, egy barátság a Wargaming  eddigi legnagyobb sikerével, mely kisebb-nagyobb zökkenőkkel még ma is íródik és ha minden jól megy, még sokáig is fog.

 

 

Először, mint a játékostábor nagy része, én is a kamikaze-akciókért voltam felelős. Nagyon tréfásnak tűnt első nekifutásra, de mikor cleverland oktatóvideóinak (nem vicc, tényleg így volt) segítségével sikerült elsajátítanom az alapokat, akkor megértettem, hogy hogyan kell normálisan játszani, miért is vannak a bokrok, illetve hogyan kell reagálni az adott helyzetekben. Mindjárt meg is változott a játék. Teljesen más élményt nyújt egy olyan meccs, melyet megnyertetek, de az égvilágon semmit nem tettél hozzá a csapat dicsőségéhez, hiszen csak berobogtál a csatamező kellős közepére a kis Loltraktoroddal és lövöldöztél amerre csak néztél, míg egy roncsként végezted, mint egy olyan vereség, ahol tudod, hogy mindent megtettél a győzelemért (és a szövetséges harckocsiparancsnokok is hasonlóan cselekedtek), de egyszerűen az ellenséges csapat jobbnak bizonyult. Igen, vannak olyan meccsek, amikor rossz napot sikerült kifogni: igazságtalan MM, furcsa csapattársak, vagy csak egyszerűen nem sikerül semmi sem úgy, ahogy azt elterveztük, elképzeltük. Ezek mindenkinél előfordulnak, és sajnos ellenük nagyon nem lehet tenni semmit. Amit megtanultam, és amit szerintem sok játékosnak kéne tudnia, az az alkalmazkodás. Nagyon sok esetben nehéz erre rávenni magunkat, de a csapattárs makacssága előbb-utóbb rákényszerít erre.  A játék mindenesetre szerintem nagyon élvezhető, de legfőképpen akkor, mikor haverokkal, barátokkal, esetleg barátnőkkel, házastársakkal, gyerekekkel játsszuk azt.

 

 

Eme lap végére hagytam azt az élményt, azt az eseményt, aminek köszönhetően sokat nőtt az önbizalmam. A csapatba kerülés egy csoda volt számomra, hiszen sosem gondoltam, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek. 2015 szeptembere óta tudhatom magam tagként. Alomvampir, vagy Kámán Gergő néven ismerhettek. Én intéztem a Tudtad-e? posztokat Facebookra, melyeket aztán információ hiányában abba kellett hagynom. Ezekre a kis információkra nagyon sok pozitív és negatív kritikát kaptam, amit nagyon köszönök. A posztok befejezése után, átvonultam a rendes cikkírók körébe, ahol nem kis dolog helytállni. Nagyon sok a munka és mindig oda kell figyelni a Főnökre, kéréseire. Jelenleg is cikkíróként pengetem itt napjaimat és nagyon remélem, még sokáig tehetem ezt.

Nagyon szépen kérek minden kedves olvasót, ha bármilyen észrevételetek, véleményetek, ötletetek van/lesz a Parancsnoki Kézikönyvvel kapcsolatban, jelezzétek. Köszönöm!

Ui: Fontos, hogy ez a sorozat, egy angolul (és németül is) megjelent könyv fordítása. Egyelőre Európában csak németül elérhető, de ha a Wargaming Shop-jában rákerestek, akkor láthatjátok, hogy hamarosan érkezik az angol változat is.

 

KÖVETKEZŐ LAP

HIRDETÉS

a keresés eredménye

Fórum hozzászólások

HELP - Meghívók
2017.02.19. | zeroveritas

Szia! Kliensből nem tudsz meghívót küldeni. A worldoftanks.eu oldalon jelentkezz be, ott tudsz invit...

Felhasználói MOD-ok - 6.érzék mod készítés
2017.02.19. | zeroveritas

A 6. érzék képe könnyen cserélhető, a hanghoz bnk filet kell csinálni, ahhoz nem értek

Felhasználói MOD-ok - 6.érzék mod készítés
2017.02.19. | csallod

Sziasztok! Néhány klántaggal kiötleteltünk egy sixth sense modot(lényegében a képe és hangja változn...

HELP - Meghívók
2017.02.18. | Sloan42

Sziasztok! Egy hete játszom a játékkal, olvastam, hogy lehet meghívót küldeni barátoknak, és akkor ...

HELP - segítség kérés
2017.02.16. | skyborg

Köszönöm, de mi az a spot?

Partner oldalak


Wot Magyar Liga

http://www.simsporttv.com/

http://infestation.gportal.hu/

http://magyartank.gportal.hu/

Kopasz

Roncskutatok

WoWshungary

Xbox